AcasăSPORTFINAL DE ERĂ | Messi nu mai semnează cu Barcelona. Clubul catalan,...

FINAL DE ERĂ | Messi nu mai semnează cu Barcelona. Clubul catalan, anunţ oficial

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Lionel Messi nu mai semnează cu Barcelona! Deși părea că este doar o chestiune de timp până când argentinianul semnează noul contract, clubul catalan a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou.

Acest anunț vine după ce, deși s-a crezut inițial că s-a ajuns la un acord între cele două părți, nu au putut fi îndeplinite mai multe aspecte economice ce țin de regulamentul La Liga. Lionel Messi nu a putut fi înregistrat din cauza plafonului salarial impus de oficialii campionatului din Spania, notează digisport.ro.

Oficialii Barcelonei au luat masa astăzi cu Messi și cu reprezentanții săi, iar atunci a fost momentul când afacerea a picat.

”Din cauza acestei situații, Leo Messi nu poate continua la FC Barcelona. Cele două părți regretă profund că nu pot fi îndeplinite dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, se arată în comunicatul oficial emis de Barcelona.

”Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltarea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, au mai scris catalanii.

https://www.instagram.com/p/CSM51aej4A4/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR0hA9QGcp_KY2LlYZ0557LLiTa7Nh494dbVSXO1ELxR30bYGPFkjQmGzok

Messi avea cel mai mare salariu din lume

După ce a câștigat Copa America cu Argentina, Lionel Messi era așteptat să semneze noul contract cu Barcelona, care urma să se întindă pe 5 ani, conform unor surse din Spania. Asta cu toate că jucătorul are deja 34 de ani.

De altfel, este surprinzător că atacantul nu a mai semnat, având în vedere că el fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său, cifrat la 76 de milioane de euro pe an.

Acum, presa spaniolă susține că pentru catalani va fi „o joacă de copil” să reducă masa salarială impusă de La Liga. Responsabilul din club cu așa ceva este Ferran Reverter. Un eventual nou contract al lui Messi ar fi îngreunat și mai mult situația financiară a clubului, care trebuie să „taie” de oriunde poate.

Asta cu toate că Messi aduce și un mare capital de imagine, care generază o mulțime de bani. Se pare însă că nu suficient de mulți pentru a se justifica semnarea unui nou contract pe un asemenea salariu.

Barcelona are cea mai mare masă salarială din lume. Pe finalul anului trecut, salariile pe care le plătea Barcelona pe an totalizau 800 de milioane de euro. Din această sumă, 70 la sută reprezenta salariile fotbaliștilor.

CITEŞTE ŞI: Interdicţie de a mai intra pe stadion pentru şase suporteri ai FCU Craiova, după meciul cu Dinamo

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri