AcasăSPORTCSM Slatina a promovat în Liga a II-a de fotbal. Victorie, în...

CSM Slatina a promovat în Liga a II-a de fotbal. Victorie, în ambele manşe ale barajului cu Progesul Spartac

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Echipa de fotbal a Primăriei Slatina, CSM, a promovat în Liga Secundă, după ce a învins în ambele meciuri ale barajului de promovare echipa din Capitală, Progresul Spartac.

După victoria obţinută pe terenul celor de la Progresul Spartac, echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat, în această seară, şi manşa retur a barajului de promovare. Unicul gol al partidei a fost reuşit de fundaşul central Marian Manea, care a punctat pe tabelă cu o reluare de cap, în minutul 65, relatează gazetanoua.ro.

Performanţă extraordinară pentru echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea slătineană este în Liga a II-a, după ce a câştigat cu 2-0, la general, barajul de promovare disputat în compania celor de la Progresul Spartac. După golul marcat în meciul tur de căpitanul Vasile Gheorghe, care meciul din această seara a ratat şansa deschiderii scorului, ratând un penalty obţinut de Vlada, în minutul 45, fundaşul central Marian Manea a punctat pe tabelă în minutul 65, cu o reluare de cap. S-a terminat cu victorie şi în retur, pe Stadionul „1 Mai”, scor 1-0, la capătul unor jocuri în care cuvintele de ordine în tabăra slătineană au fost unitate, motivare şi ambiţie.

CSM Slatina bifează astfel a doua promovare consecutivă, după cea reuşită în vara anului trecut, iar în sezonul 2019-2020 va evolua în Liga a II-a alături de echipe precum Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, FCU Craiova, U. Cluj sau Farul Constanţa.

Lotul grupării slătinene: Vasile Gheorghe, George Cotigă, Cătălin Găină, Dorin Toma, David Oprescu, Rareş Deta, Marian Manea, Nicuşor Grecu, Marian Vlada, Eugen Militaru, Ovidiu Popescu, Cristian Preda, Toma Bodri, Constantin Radu, Radu Necşulescu, Laurenţiu Ana, Marius Grigore, Grigore Ceapă, Cătălin Doman, Simion Velcu, Alin Demici, Daniel Turlea, Raul Bălbărău.

Antrenori: Mihai Ianovschi (principal), Mircea Voicu (antrenor secund), Vasile Sin (antrenor cu portarii).

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri