Connect with us

SPORT

10.000 de lei, fără tragere la sorți! Promoția verii este la BetOne

Publicat

în

Bet One are promoția verii. Urcă la “Cota 10.000” și arată cât de bun parior ești! Ai văzut terminalele Bet One din orașul tău.

Bet One are promoția verii. Urcă la “Cota 10.000” și arată cât de bun parior ești! Ai văzut terminalele Bet One din orașul tău. Le găsești în agențiile BetOne sau în sălile Las Vegas Games. Acolo sunt marile câștiguri. Acolo se joacă în fiecare lună campionatul pariorilor. Doar la Bet One poți câștiga 10.000 de lei, fără tragere la sorți. Cum e posibil? Plasezi un bilet cu o cotă cât mai mare, indiferent de miză, la terminalul BetOne. Dacă biletul tău este câștigător intri în concurs. Clasamentul se actualizează zilnic și îl găsești aici
La finalul lunii primele 5 cote câștigătoare iau banii, fără tragere la sorți. Locul 1: 10.000 de lei, Locul 2: 5.000 de lei, Locul 3: 3.000 de lei, locurile 4-5: 1.000 de lei.

Cote fără egal în România și bonus 135%


Dar asta nu este singura promoție unicat în România, pe care o găsești la BetOne. Câștigi mult mai ușor, pentru că ai BONUS 135% la biletul jucat, cu 20 de evenimente pariate.
În plus, ai tot timpul COTE MĂRITE la meciurile zilei. Garantat 100% la BetOne vor fi cele mai mari cote din România!

Retragi banii pe loc. Totul cash

Terminalele BetOne sunt următorul nivel în pariurile sportive. Nu vrei să pariezi online și să treci prin toate acele etapele de creare a contului sau să aștepți câteva zile până când îți primești câștigul? Aici n-ai nevoie de card, ai control total, îți faci singur biletul pe un ecran cu touch, extrem de ușor de accesat. Și retragi banii când vrei tu 24 de ore din 24. Ai inclusiv opțiune de cash out pentru a fi fără griji.


Ce mai găsești la terminalele Bet One:
Oferta cu cele mai bune cote (și nu sunt vorbe în vânt)
Pariuri live și opțiunea de cash-out rapid
Statisticile de care ai nevoie pentru un pariu informat
Ponturi furnizate de specialiștii noștri
Concursuri care o să te uimească
Jocuri virtuale cu premii incredibile

Print Friendly, PDF & Email

SPORT

Cantonamentul CS U Craiova va purta numele legendarului Ilie Balaci

Publicat

în

Începând de astăzi, nu doar bulevardul pe care este amplasat Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va purta numele legendarului Ilie Balaci, ci și cantonamentul unde alb-albaștrii se antrenează, anunță reprezentanții CS Universitatea Craiova. 

„Şi cantonamentul în care se pregătesc alb-albaștrii zi de zi, pentru a duce Universitatea acolo sus unde îi este locul, se va numi, pentru eternitate, „Ilie Balaci“, în semn de respect şi recunoştinţă faţă de cel mai mare 8 din istoria noastră, Minunea Blondă”, anunță reprezentanții CS Universitatea Craiova.

Lorena Balaci, fiica celui mai mare 8 din istoria Ştiinţei, susţine demersul Universităţii Craiova, apreciind că acest lucru va constitui un imbold pentru actualii şi viitorii fotbalişti care vor trece pragul cantonamentului:

„Având în vedere că baza de pregătire a Științei se află pe bulevardul „Ilie Balaci”, este extrem de bine-venită această iniţiativă a conducerii Universităţii Craiova, deoarece tata a petrecut foarte mult timp acolo. Cantonamentul „Ilie Balaci“ va fi locul unde se va coace performanța, aşa cum s-a întâmplat şi acum peste 40 de ani. Practic, cel mai bun mesaj pentru tinerii fotbaliști este chiar acela pe care l-a zis și tata: distrați-vă pe teren”, a spus Lorena Balaci.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Gorj, arestat pentru că a încercat să violeze două fete

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

SPORT

Fotbaliştii fără certificat verde, INTERZIS la meciuri. Decizie a FRF

Publicat

în

Federația Română de Fotbal a luat decizia de a nu mai permite jucătorilor să evolueze decât dacă pot trimite către FRF Certificatul Verde. În aceste condiții, fotbaliștii care nu s-au vaccinat sau nu au avut virusul în ultima perioadă vor trebui să se testeze înainte de fiecare meci.

Începând din 21 octombrie, fotbaliștii nu mai pot să se afle pe teren decât dacă trimit la FRF dovada că au Certificatul Verde, care seAnchetă după ce pistolul şi muniţia unui poliţist din Olt au dispărut peste noapte obține în urma vaccinului împotriva Covid-19 sau a trecerii prin boală ori a realizării unui test, scrie Eurosport.

Certificatele obținute în urma testării rapide sunt valabile 24 de ore, iar cele pentru testul RT-PCR au o valabilitate de 72 de ore.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

SPORT

Liga Florilor | CSM Slatina – Gloria Bistriţa Năsăud 24-25. REACŢII după meci

Publicat

în

Cei doi antrenori au făcut o analiză la cald a meciului din Liga Florilor la handbal feminin dintre CSM Slatina şi Gloria Bistriţa Năsăud, încheiat cu scorul de 24 la 25.

Totodată, despre dramatismul din teren, slătinencele pierzând după ce au condus chiar şi la patru goluri diferenţă, s-au referit şi jucătoarele Lorena Ostase (CSM Slatina) şi Nicoleta Dincă (Gloria Bistriţa).

Victorina Bora, antrenor CSM Slatina:


Lorena Ostase, CSM Slatina:

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO | Handbal Liga Florilor | CSM Slatina – Gloria Bistriţa Năsăud 24-25

Kim Rasmussen, antrenor Gloria Bistriţa:


Nicoleta Dincă, Gloria Bistriţa:

CITEŞTE ŞI: Handbal – Liga Florilor | Reacţii după Ştiinţa Bucureşti – CSM Slatina 27-29

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.