AcasăACTUALSpitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ar putea să pregătească medici rezidenţi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ar putea să pregătească medici rezidenţi

spot_img

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ar putea să pregătească medici rezidenţi, unitatea medicală urmând să întocmească documentaţia pentru acreditarea în acest sens.

- Publicitate -

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Florin Popa, a declarat că spitalele judeţene de urgenţe au această posibilitate, conform unui ordin emis de ministrul Sănătăţii, în anul 2019.

„Încercăm să ne acredităm pentru pregătirea de medici rezidenţi. A fost un ordin de ministru dat, în 2019, prin care atât Spitalele Judeţene de Urgenţă, cât şi anumite clinici private pot să se acrediteze în vedere pregătirii rezidenţilor. Am discutat în cadrul Consiliului Medical cu colegii care ar dori să preia şi să pregătească medicii rezidenţi.


Aşteptăm să facem, uşor-uşor, o hartă pentru specialităţile care pot şi vor vrea să pregătească rezidenţi şi să întocmim documentaţia necesară către Ministerul Sănătăţii. Ar fi un lucru extraordinar, dar s-ar reuşi. Nu vorbesc neapărat doar pentru că am avea mai multă forţă de muncă, ci şi pentru colegii mei, cred că i-ar stimula foarte mult să aibă în pregătire medici tineri”, a declarat Florin Popa.

CITEŞTE ŞI: Documentele expirate în perioada pandemiei nu vor mai fi valabile începând de luni

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri