AcasăACTUALSpitalul de Urgenţă Craiova a luat măsuri pentru a face economie la...

Spitalul de Urgenţă Craiova a luat măsuri pentru a face economie la factura de energie electrică. Mai puţine becuri în saloane şi pe holuri

spot_img

Reprezentanţii Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova au luat măsuri interne în vederea reducerii costurilor cu energia electrică. Potrivit unei adrese transmise către toate compartimentele unităţii medicale, se va reduce numărul surselor de iluminat, atât în saloane cât și pe holuri, iar utilizarea surselor de încălzire suplimentare va fi interzisă.

Măsurile au fost aplicate începând cu data de 16 septembrie.

Angajaţii spitalului vor avea grijă să nu lase conectate echipamentele electronice.


„În ceea ce privește criza energiei și propunerile Comisiei Europene, pentru optimizarea consumului de energie și implicit reducerea costurilor spitalului, începând cu data de 16.09.2022 se va proceda la reducerea numărului surselor de iluminat (atât în saloane cat și pe holuri). Pe aceasta cale vă solicităm ca la terminarea programului sa nu lăsați conectate echipamentele electronice (calculatoare, imprimante etc.). De asemenea este interzisa utilizarea de surse de încălzire suplimentare cum ar fi: calorifer electric, aeroterma”, se arată într-o decizie a conducerii SJCU Craiova.

Totodată, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova anunță faptul că, în perioada următoare, echipa tehnica a spitalului va efectua controale în acest sens.

CITEŞTE ŞI: Fonduri de 150 milioane euro pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale în spitale


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri