AcasăACTUALSorin Grindeanu, la Istanbul: „România este deschisă firmelor turcești care au capacitatea...

Sorin Grindeanu, la Istanbul: „România este deschisă firmelor turcești care au capacitatea tehnică și profesională pentru derularea unor proiecte de infrastructură”

spot_img

România este deschisă firmelor turcești care au capacitatea tehnică și profesională pentru derularea unor proiecte importante de infrastructură, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, prezent la cea de a 27-a Reuniune a Comisiei de colaborare Economică România-Turcia.

- Publicitate -

„Particip astăzi la Istanbul la cea de a 27-a Reuniune a Comisiei Mixte Interguvernamentale de colaborare Economică România-Turcia. M-am întâlnit, în această dimineață, cu ministrul turc al Transporturilor și Infrastructurii, Adil Karaismailoglu, cu care am discutat despre oportunitățile pe care le poate oferi colaborarea dintre țările noastre în acest domeniul infrastructurii. I-am transmis acestuia că România este deschisă firmelor turcești care au capacitatea tehnică și profesională pentru derularea unor proiecte importante de infrastructură”, spune Sorin Grindeanu.

Ministrul Teransporturilor menționează că așteaptă ca aceste firme să participe în continuare la licitații, „respectând bineînțeles rigorile legislației românești și europene”.


„Am discutat și despre modul în care putem să atragem cât mai multe rute de transport în Portul Constanța, dar și despre modernizarea infrastructurii portuare. Omologul meu, Adil Karaismailoglu a dat asigurări că Turcia se aliniază la actualele politici europene privind transportul verde și va susține investițiile în infrastructura de transport din România”, conchide Grindeanu.

CITEȘTE ȘI: Noi traduceri pentru aplicația 112. Disponibilă și în limba ucraineană

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri