AcasăACTUALSorin Grindeanu, despre situația lucrărilor la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești:...

Sorin Grindeanu, despre situația lucrărilor la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești: „Termenele sunt deja depășite. Nu îmi doresc să se ajungă la rezilierea contractului”

spot_img

Termenele de execuție sunt deja depășite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, iar mobilizarea lasă de dorit, aceasta este concluzia ministrului Sorin Grindeanu, exprimată luni. 

- Publicitate -

Grindeanu spune că a vorbit deja cu firma constructoare și că i-a adus în atenție că este important să recupereze timpul pierdut.

El transmite că termenul de finalizare al contractului este sfârșitul anului, iar constructorul a ajuns la doar 45% progres fizic.


„I-am atras atenția constructorului italian că trebuia, încă de IERI să recupereze timpul pierdut! Termenul de finalizare al contractului este sfârșitul anului, iar constructorul a ajuns la doar 45% progres fizic! I-am atenționat că am schimbat cadrul legislativ și, în cazul unei rezilieri, putem să reluăm mult mai rapid proiectele cu alți constructori. Nu îmi doresc să se ajungă la rezilierea contractului, însă vreau ca toți constructorii să își respecte prevederile contractuale”, a declarat Sorin Grindeanu.

Nu este prima dată când autoritățile concluzionează că lucrările pe acest tronson sunt într-o mare întârziere. Firma a promis, de fiecare dată, că o să ia măsurile necesare pentru a face pași importanți în privința construirii drumului.

CITEȘTE ȘI: Fetiță de doi ani, cazută într-o baltă de lângă casă. Au intervenit pompierii


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri