AcasăACTUALŞoferi vitezomani, luaţi de radar în Craiova: 179 km/h şi 147 km/h

Şoferi vitezomani, luaţi de radar în Craiova: 179 km/h şi 147 km/h

spot_img

Doi tineri din județul Dolj au rămas fără permis de conducere și au fost amendați, după ce au fost prinși circulând cu mașina cu o viteză cu mult peste limita legală. 

- Publicitate -

Potrivit IPJ Dolj, un tânăr de 21 de ani, din comuna Podari, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova, cu viteza de 179 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.

Totodată, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, cu viteza de 147 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.


„Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G. nr.195/2002 R., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, arată IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri