AcasăPOLITICĂSocial-democraţii din Scorniceşti şi-au ales un preşedinte nou. Obiectivul noului lider

Social-democraţii din Scorniceşti şi-au ales un preşedinte nou. Obiectivul noului lider

spot_img

Noul președinte ales al PSD Scornicești este Valentin Ionut Pîrvu, consilier local PSD.

Pîrvu a fost ales în funcţie la conferinţa de alegeri desfăşurată, joi.

La conferința au participat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, senatorul Siminica Mirea, Corina Sulger, președinta OFSD Olt, deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu și Emil Albota, subprefectul Cosmin Floreanu și Emil Marinescu, președinte OPSD Olt.

CITEŞTE ŞI: Alexandru Berechet, viceprimar Slatina: Suntem un partener strategic şi un partener de încredere şi ne bucură să vedem că investitorii aleg să vină în Slatina

„O nouă perioadă atât pentru PSD Scornicești, cât și pentru întreaga comunitate!

Noul președinte al PSD Scornicești, ales în cadrul Conferinței de Alegeri este Valentin Ionuț Pîrvu, consilier local PSD. Îi mulțumesc și îl felicit pe fostul președinte Cătălin Ușurelu pentru toată munca depusă în acești ani, pentru că a fost un bun coleg de campanii electorale pentru noi toți și un bun prieten. De aceea, vom continua împreună pentru ca orașul Scornicești să aibă primar PSD!

Îl felicit pe Ionuț și îi urez mult succes! Are experiență în mediul de afaceri, în administrație, are viziune pentru dezvoltarea acestui oraș, dar și o echipă puternică, unită, fără orgolii – PSD Scornicești! Pentru anul electoral 2024, pentru avem cu toții un singur obiectiv- PSD să câștige la Scornicești! PSD să fie sprijin pentru oamenii din Scornicești!”, a transmis deputatul Marius Iancu.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri