AcasăACTUALSlătinenii aşteptaţi să depună declaraţia pentru gunoi

Slătinenii aşteptaţi să depună declaraţia pentru gunoi

spot_img

Slătinenii care nu au făcut-o încă trebuie să depună la Direcţia Economică din subordinea Primăriei o declaraţie pentru stabilirea taxei speciale de salubritate, care a intrat în vigoare, anul trecut, odată cu operaţionalizarea la nivelul întregului judeţ a colectării deşeurilor în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID).

Valoarea taxei speciale de salubrizare pentru anul 2023, în cazul utilizatorilor casnici, este stabilită la 11,74 lei/persoană/lună.

CITEŞTE ŞI: PRESShub: Un avertizor face dezvăluiri în scandalul primelor de la Transelectrica. Tudor Cătăniciu, premiat cu 4.000 de euro, a împrumutat 135.000 de euro de la șeful Cancelariei lui Ciucă

Pentru utilizatorii non-casnici, cuantumul taxei de salubrizare va fi stabilit în funcţie de unitatea de măsură şi indicele de producere, aşa cum acestea au fost determinate conform standardului privind salubrizarea localităţilor.

Contribuabilii trebuie să depună la Direcţia Economică Slatina, cu sediul în strada Toamnei, o declaraţie prin care transmit autorităţilor câte persoane sunt în locuinţă, astfel încât să poată fi calculată taxa de salubritate.

Dacă nu vor face acest lucru, obligaţia de plată va fi stabilită din oficiu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri