AcasăPOLITICĂSlatina: Un nou consilier PSD, în locul viceprimarului demisionar Claudiu Stăncioiu

Slatina: Un nou consilier PSD, în locul viceprimarului demisionar Claudiu Stăncioiu

spot_img

Social-democrata Cristina Ilie va fi noul consilier local, în legislativul slătinean, potrivit preşedintelui PSD Slatina, Emil Moţ.

Cristina Ilie are o îndelungată carieră în asistenţă socială şi îl înlocuieşte în Consiliul Local Slatina pe Claudiu Stăncioiu, fost viceprimar, care a demisionat.

Viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu, a demisionat din funcţie, din cauza unor probleme personale. Informaţia a fost confirmată de primarul Slatinei, Emil Moţ.

“Am avut o colaborare extrordinară cu Claudiu Stăncioiu şi îmi pare rău că nu mai poate continua alături de noi, din cauza unor probleme personale. În ceea ce priveşte postul său, va fi o decizie de partid, care nu trebuie luată în grabă”, a declarat edilul.

Stăncioiu se afla la al doilea mandat ca viceprimar, după cel din perioada 2016-2020.

CITEŞTE ŞI: Petiţia pentru plafonarea preţurilor la electricitate şi gaze, susţinută de PSD Olt. Liderii filialei, printre primii semnatari

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri