AcasăACTUALSlatina: Traficul rutier deviat, în zona Hanului Cireaşov

Slatina: Traficul rutier deviat, în zona Hanului Cireaşov

spot_img

Lucrările de reabilitare şi deviere a rețelei de distribuție a apei potabile SP Oituz din zona străzilor Oituz- Prelungirea Pitești din Slatina sunt în desfășurare și de aceea s-au stabilit noi direcții de mers pentru autovehicule.

- Publicitate -

Potrivit unui comunicat remis de Compania de Apă Olt, începând de azi, circulația autovehiculelor pe sensul de mers Craiova-Pitești se desfășoară pe contrasens, din zona Hanului Cireașov, până în fața fabricii Sovercord, de unde se intră pe sensul normal de mers.

Circulația autovehiculelor este deviată de pe Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu – strada Ionașcu- DN 65/ E 574.


Traficul rutier pe strada Pitești este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz.

Până în data de 30.06.2022, vor exista restricții de trafic în toată zona unde se efectuează aceste lucrări. Sunt amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat.

„Peste 70% din investiția Companiei de Apă Olt de reabilitare/ deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești, din Municipiul Slatina, a fost finalizată. Această lucrare face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă “Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+133612”, transmite CAO.


CITEŞTE ŞI: Cifră de afaceri în creştere, la Alro Slatina. Date financiare complete

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri