AcasăADMINISTRAŢIESlatina: Spaţiu verde, sistem de irigaţii şi mobilier urban nou, pe strada...

Slatina: Spaţiu verde, sistem de irigaţii şi mobilier urban nou, pe strada Ecaterina Teodoroiu

spot_img

Angajaţii Dezvoltare Urbană Slatina, societatea care administrează spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile publice din municipiu, au început o amplă campanie de reabilitare a străzii Ecaterina Teodoroiu.

- Publicitate -

Directorul societăţii, Dragoş Iancu, a explicat că pe lângă spaţiul verde, va fi instalat şi mobilier urban nou.

„Amenajăm strada Ecaterina Teodoroiu. Montăm sistem de irigații, apoi rulou de gazon. Totodată, vom instala bănci şi coşuri de gunoi noi”, a declarat Iancu.


Fântâna arteziană din sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Artileriei, Văilor şi Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Steaua din Slatina, a fost desfiinţată de angajaţii societăţii Dezvoltare Urbană Slatina (DUS).

În locul fântânii a fost pus gazon, pentru că întreţinerea costa foarte mult.

CITEŞTE ŞI: Sprijin de 15 milioane de lei pentru cultivatorii de cartofi. Chesnoiu: Ne asigurăm astfel că vom avea pe piață cartofi românești o perioadă mai lungă de timp în decursul unui an


 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri