AcasăACTUALSlatina: Se ia apa în mai multe puncte din oraş, din cauza...

Slatina: Se ia apa în mai multe puncte din oraş, din cauza unei avarii. Sunt afectate Platforma Industrială şi în Parcul Industrial

spot_img

Alimentarea cu apă se întrerupe, marţi, în Slatina, în zona Piaţa Gării, strada Depozitelor, în Parcul Industrial de pe strada Milcov şi în zona industrială de pe strada Drăgăneşti, din cauza unei avarii.

- Publicitate -

Potrivit unui comunicat, Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va interveni, mâine, 15 martie 2022, pentru remedierea unei avarii în zona Autogării.

Alimentarea cu apă se va opri, mâine, în intervalul orar 9.00- 14.00, în Piața Gării, la Blocul nr.4 de pe Bulevardul AI Cuza, în zona Depozitelor, la Herghelia Slatina, în Parcul Industrial și pe Platforma Industrială Slatina ( strada Drăgănești).


„Facem apel la locuitorii și agentii comerciali din zonele menționate, să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Vă asigurăm că echipa din teren va face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali”, transmite CAO.

CITEŞTE ŞI: Zgomotele unor tineri care făceau dragoste, confundate drept strigăte de ajutor. Intervenţie a poliţiştilor

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri