AcasăADMINISTRAŢIESlatina: Primăria casetează Canalul Sopot

Slatina: Primăria casetează Canalul Sopot

spot_img

Canalul Sopot din Slatina va fi casetat printr-un proiect finanţat de Primărie, rezolvându-se astfel problema revărsărilor apei pe străzile din apropiere sau în gospodării, atunci când sunt precipitaţii abundente.

Viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu a declarat, în cadrul emisiunii „Reporter 24” de luni, că acest canal va fi casetat şi peste se va putea circula pietonal, dar şi cu autoturismul.

„Zona Canalului Sopot este în interiorul străzilor Strehareţi şi Andrei. Acest canal va fi casetat, iar pe deasupra va fi turnat un covor asfaltic pe unde se va putea circula atât pietonal, cât şi cu maşina. În această zonă, au fost foarte multe sesizări: atunci când plouă abundent, cod portocaliu sau cod roşu, vine foarte multă apă, iar în zona străzii Tudor Vladimirescu nu mai poate fi preluată şi se revarsă pe străzi sau în gospodării. Şi din cauza gunoaielor care se regăsesc pe canal, inclusiv anvelope, dar se şi colmatează, creşte foarte multă vegetaţie. S-au aprobat indicatorii tehnico-economici, urmează licitaţia. Se va rezolva o problemă pentru cetăţenii din acea zonă”, a declarat Gigi Vîlceleanu.


CITEŞTE ŞI: Sistem de supraveghere video pentru containerele de gunoi din Slatina

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri