AcasăACTUALSlatina: Primăria a început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun

Slatina: Primăria a început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun

spot_img

Municipalitatea slătineană a început, marţi, distribuirea Tichetelor Sociale de Crăciun, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, potrivit unui comunicat remis de Primăria Slatina, din numărul total de 4.366 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.315 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 27 septembrie – 22 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie varianta electronică, la adresa office@das-slatina.ro

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 117 unități comerciale de pe raza municipiului.

Lista completă a acestor unități comerciale va fi comunicată împreună cu tichetele sociale ce vor fi distribuite beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

CITEŞTE ŞI: Proiect pentru persoanele cu dizabilități din Târgu Jiu. Taxi social, de luni până vineri

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri