AcasăADMINISTRAŢIESlatina: Încă un semafor inteligent pus în funcţiune (FOTO)

Slatina: Încă un semafor inteligent pus în funcţiune (FOTO)

spot_img

Încă un semafor inteligent a fost pus în funcţiune, joi, în Slatina. Este vorba despre cel de pe bulevardul A.I. Cuza, în zona Poliţiei Rutiere, al şaselea astfel de semafor din municipiu.

- Publicitate -

Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a explicat că s-a întârziat punerea în folosinţă a acestui semafor pentru suplimentarea sistemului cu încă două corpuri de semaforizare pentru pietoni, având în vedere că în zonă este scuar şi este nevoie de o vizibilitate sporită.

Săptămâna trecută, au fost puse în funcţiune semafoarele inteligente instalate în următoarele zone: zona Bekaert; strada Ecaterina Teodoroiu, după sensul giratoriu, ieşirea spre zona industrială Brebeni-Milcov; strada Artileriei, trecerea spre centrul comercial Kaufland-Lidl, cartierul Steaua; strada Ecaterina Teodoroiu, la trecerea de pietoni din faţa Băncii Transilvania, unde este şi staţia de autobuz; strada Primăverii, intersecţie cu strada Lalelor.


Investiţia pentru cele şase semafoarre s-a ridicat la 163.000 lei, fiind asigurată buget local al Slatinei.

CITEŞTE ŞI: CRAIOVA: Adăposturile antiaeriene transformate în diverse depozite vor trebui eliberate până în data de 7 martie

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri