AcasăEDUCAŢIESLATINA: Ghiozdane și rechizite oferite elevilor care merg în clasa pregătitoare

SLATINA: Ghiozdane și rechizite oferite elevilor care merg în clasa pregătitoare

spot_img

740 de ghiozdane sunt oferite copiilor din grupa 0 din municipiul Slatina, Olt, prin prisma programului „Primul meu ghiozdan”, anunță edilul Emil Moț. 

Proiectul, ajuns la a VII-a ediție, este finanțat din bugetul local al municipiului Slatina, iar fiecare ghiozdan cuprinde și un set de rechizite care să-i ajute pe elevi.

Potrivit primarului municipiului Slatina, în pachet vor fi incluse, pe lângă ghiozdan: două caiete/48 file dictando; două caiete/48 file matematică; două caiete tip II; un bloc de desen un set de acuarele 12 culori cu pensulă; un set de carioci 10 culori; un penar echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare; o felicitare personalizată; un orar personalizat.


,,Încă de astăzi m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina. Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă” a transmis Emil Moț, primarul Slatinei.

CITEȘTE ȘI: Facultate dată în judecată de un student pe motiv că nu are timp de dezvoltare personală. Tânărul cere 15 milioane de euro

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri