AcasăACTUALSistem online de programări la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

Sistem online de programări la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

spot_img

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu dispune de un sistem online de programări, pentru planificarea și efectuarea consultațiilor, la policlinica unității medicale, pacienții fiind sfătuiți să recurgă la această variantă. 

Programările online se realizează accesând: https://programari.spitalgorj.ro.

La acest link se poate ajunge și accesând site-ul spitalului: https://www.spitalgorj.ro/ambulatoriu-integrat/ (click pe ”PROGRAMARI ONLINE”).


Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul.

Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către pacient care alege ziua și ora, trebuie să completeze câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), numărul de telefon mobil, acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. După realizarea acestor pași, se va trimite un mesaj pe telefonul mobil prin care este confirmată programarea.

La consultație pacientul se prezintă cu următoarele documente:


  • bilet de trimitere de la medicul de familie;
  • buletin/carte de identitate sau certificat de naștere;
  • card de sănătate;
  • documente medicale anterioare (scrisori medicale, bilete externare, analize medicale, copii certificate medicale).

Se pot realiza și programări telefonice, la numărul de telefon mobil: 0741 151 346. Programările telefonice se realizează de luni până vineri, între orele 07:30 și 14:45.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Primele verificări în școlile din Craiova. La „Mihai Viteazul” se fac reabilitări majore: table magnetice, colțuri de relaxare și sală de mese

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri