AcasăADMINISTRAŢIESistem de supraveghere video, într-o comună din Olt

Sistem de supraveghere video, într-o comună din Olt

spot_img

Comuna Bălteni se alătură localităţilor din judeţul Olt unde este implementat un modern sistem de supraveghere video.

Potrivit primarului Doru Marineaţă, instalarea celor 13 camere de supraveghere reprezintă una dintre soluţiile pentru creşterea gradului de siguranţă în comună şi pentur prevenirea unor fapte antisociale.

blank

„Începând de azi, comuna Bălteni beneficiază de sistem de supraveghere video. Sper ca odată cu montarea celor 13 camere video care prezintă caracteristici tehnice de calitate superioară să putem preveni combaterea actelor de vandalism și a faptelor antisociale. Vor contribui totodată la asigurarea unui climat de siguranță al cetățenilor și bunurilor acestora, cât și la siguranța bunurilor aflate pe domeniul public sau privat al comunei Bălteni”, a afirmat primarul.

CITEŞTE ŞI: Miting de protest la Alro, după anunţul conducerii de diminuare a capacităţii de producţie

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri