AcasăACTUALSirian prins cu pașaport fals în aeroport. Voia să ajungă la Viena

Sirian prins cu pașaport fals în aeroport. Voia să ajungă la Viena

spot_img

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Henri Coandă au depistat, în zona de tranzit a aerogării, un cetăţean sirian care, cu sprijinul unui cetăţean suedez, a încercat să ajungă ilegal la Viena, folosind un paşaport britanic. 

- Publicitate -

Ieri, poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă-Otopeni, cu ocazia efectuării unui supracontrol la îmbarcarea pasagerilor pe o cursă aeriană cu destinaţia Viena, au identificat un cetățean care a prezentat un pașaport eliberat de Marea Britanie.

Din verificări a rezultat că bărbatul nu este unul și același cu cel din document.


„Ca urmare a cercetărilor s-a stabilit că bărbatul, de origine siriană, a intrat şi a ieşit legal din România în baza unui document de călătorie personal eliberat de autorităţile palestiniene pentru refugiati sirieni şi a unei vize de scurtă şedere în scop de afaceri. În zona de tranzit a aeroportului, bărbatul a primit de la o altă persoană, paşaportul Marea Britanie şi cartea de îmbarcare către Viena. În urma activităților operative a fost descoperită şi călăuza, un cetățean suedez de origine siriană, ce intenționa să călătorească spre Varşovia”, arată Poliția de Frontieră.

Cei doi au fost reţinuţi, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de migranti, tentativa la trecere frauduloasa a frontierei de stat şi fals privind identitatea.

CITEȘTE ȘI: Interlopul Oacă, devenit cunoscut după Cazul Caracal, a fost condamnat la închisoare


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri