AcasăPOLITICĂSingurul primar USR-PLUS din Teleorman pleacă la PNL (UPDATE)

Singurul primar USR-PLUS din Teleorman pleacă la PNL (UPDATE)

spot_img

Singurul primar USR-PLUS din Teleorman trece la PNL, potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Eugen Pîrvulescu.

Este vorba despre edilul din Drăgăneşti de Vede, un tânăr în vârstă de 28 de ani, singurul candidat al USR-PLUS care, în 2020, a câştigat bătălia electorală.

CITEŞTE ŞI: Mașină căutată de autoritățile din Germania, descoperită la Frontiera Calafat. Șoferul susține că nu știa că autoturismul se afla în litigiu

Eugen Pîrvulescu spune că va continua „recrutările” de edili de la alte partide.

„PNL Teleorman  și-a mărit echipa cu un nou primar, în persoana lui Marius Stanciu, tânărul care a câștigat primăria Drăgănești de Vede în toamna anului 2020.

Marius a fost singurul primar USR-PLUS din județul nostru, iar lupta nu a fost deloc ușoară, având în vedere cei 28 de ani de mandat ai  contracandidatului.

De astăzi, Partidul Național Liberal are în Teleorman 49 de primari, mai mult decât PSD, și nu ne vom opri aici!

Personal, am știut încă dinainte de ultimele alegerile locale faptul că primăria Drăganesti de Vede va fi câștigată de acest tânăr ambițios, iar după ce s-a concretizat, am început colaborarea în marea echipă liberală.

În cei doi ani de mandat, primarul Marius Stanciu a schimbat fața comunei, iar proiectele pentru oameni vor continua.

Îl asigur pe tânărul nostru edil de toată susținerea mea și a echipei PNL Teleorman pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a promis comunității care i-a acordat votul de încredere.

Bun venit, tinere! Locul tău este alături de liberalii teleormaneni”, transmite senatorul Pîrvulescu.

USR Teleorman: Marius Stanciu este și va fi primar al USR, lucru confirmat chiar de acesta

Ulterior publicării articolului, Biroul Judeţean al USR Teleorman, a trimis următorul „drept la replică”:

„Proaspăt trimis în judecată pentru folosirea influenței ca președinte de partid, senatorul Pîrvulescu, aflat (încă) în libertate, continuă să alerge primarii cu televiziunile de casă, pentru a le obține declarații de dragoste eternă pentru liberali.

Orice primar de comună știe că banii de la Guvern pot ajuta balanța “dezechilibrată” a bugetelor precare pe care le administrează.

Biroul Județean al USR Teleorman ține să îl informeze pe domnul senator că Marius Stanciu este și va fi primar al USR, lucru confirmat chiar de acesta. Totodată, îi recomandăm domnului senator să continue cu “vorbele bune” pentru finanțare în direcția comunei Drăgănești de Vede, pentru că acolo banii chiar sunt folosiți în interesul cetățenilor.

Primarul Marius Stanciu, alături de viceprimarul USR, Lucian Pereanu, și cei 4 consilieri locali au fost învestiți în funcție cu un număr mare de voturi, îndeplinindu-și cu brio misiunea până acum. Aceștia vor continua să facă administrație locală de calitate, ca parte a USR.

În concluzie, domnule senator, continuați să investiți în Drăgănești de Vede pentru că USR are acolo un bun administrator!”

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri