AcasăECONOMIESindicalist: OMV vrea sute de hectare de teren al Complexului Energetic Oltenia

Sindicalist: OMV vrea sute de hectare de teren al Complexului Energetic Oltenia

spot_img

Planul secret al companiei austriece OMV legat de ruinele Complexului Energetic Oltenia a fost dezvăluit de liderul sindical Constantin Crețan. El afirmă că austriecii de la OMV doresc să obțină controlul asupra a sute de hectare de teren în Gorj și asupra rezervelor de zgură și cenușă de la termocentrale.

Conform lui Crețan, planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia, care prevede construirea de parcuri fotovoltaice pe terenuri care ar trebui restituite proprietarilor, după exploatarea cărbunelui, va fi atacat în instanță. El susține că interesul austriecilor este de fapt să obțină controlul asupra rezervelor de zgură și cenușă din care se pot extrage metale valoroase prin prelucrare.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Ninge la Rânca. S-a depus un strat de zăpadă considerabil

Liderul Federației Naționale a Muncii a mai spus, la Radio Infinit, că actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia și cei care vor îndrăzni să intre pe terenurile destinate construirii de parcuri fotovoltaice, riscă să aibă probleme cu legea.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri