AcasăACTUALSindicalist Alro, atac cerebral, pe fondul tenisunilor din companie

Sindicalist Alro, atac cerebral, pe fondul tenisunilor din companie

spot_img

Preşedintele Sindicatului „Alro Product” din cadrul Alro Slatina, Cristian Niţuică, a ajuns în stare gravă la spital după ce, luni, a suferit un atac vascular cerebral. Acesta are 43 de ani.

- Publicitate -

Tensiunile din ultima vreme din Alro, unde peste 500 de angajaţi au fost trimişi în şomaj tehnic, ar fi principala cauză a atacului suferit de sindicalist.

Preşedintele unui alt sindicat din Alro, Constantin Popescu, a declarat că secţia unde Niţuică activează este printre cele mai afectate de deciziile de restructare luate la nivelul conducerii companiei.


El a adăugat că şi un alt sindicalist, Duică, a suferit un AVC, în urmă cu ceva timp.

Cristian Niţuică a fost transferat la un spital din Capitală, unde urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

„A făcut atac cerebral. E rău. A fost transferat la Bucureşti, va fi operat, pentru că e grav. Nici pentru noi nu e uşor când vine cineva la uşă, plângi şi tu. E foarte greu


Nu este primul caz. Şi adjunctul lui, Duică, a făcut comoţie cerebrală. Sectorul lor a fost cel mai afectat”, a declarat Constantin Popescu.

Tot luni, un angajat al Alro Slatina, aflat în şomaj tehnic, şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în locuinţa sa din municipiu.

CITEŞTE ŞI: Angajat al Alro Slatina, găsit spânzurat. El se afla în şomaj tehnic

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri