AcasăPOLITICĂSiminica Mirea (PSD Olt): Va urma un proces semnificativ de absorbție a...

Siminica Mirea (PSD Olt): Va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții

spot_img
- Publicitate -

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea spune că programele de investiţii lansate de Guvern sunt esenţiale pentru redresarea economică a ţării.

Parlamentarul spune că există foarte multe proiecte pentru solicitarea de finanţare prin Programul „Anghel Saligny”, depuse de autorităţile locale.


„Unul dintre pilonii importanți ai programului de guvernare îl reprezintă, în acest moment, programele de investiții, susținute de Partidul Social Democrat, care sunt, fără dar și poate, esențiale pentru combaterea efectelor negative din palierul economic, provocate de război și pandemia COVID. Alături de colegii mei, considerăm un lucru extrem de bun că autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții, care urmează să primească finanțare prin programul Anghel Saligny. În schimb, numărul mare de proiecte depuse se traduce într-o perioadă mai îndelungată de analiză, aferentă verificării eligibilității acestora. Imediat după terminarea acestei etape, va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții”, a transmis Siminica Mirea.

CITEŞTE ŞI: FOTO. CJ Olt reabilitează tronsonul de drum din apropierea DEx 12 Craiova-Piteşti. Lucrarea, finanţată cu fonduri europene, aproape de final

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri