AcasăPOLITICĂSiminica Mirea (PSD Olt) îi asigură pe pensionari că pensiile vor fi...

Siminica Mirea (PSD Olt) îi asigură pe pensionari că pensiile vor fi plătite fără întârzieri

spot_img

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea a transmis un mesaj pentru pensionari, asigurându-i pe aceştia că-şi vor primi drepturile fără întârziere.

Mai multe, parlamentarul oltean arată că pensiile vor putea fi crescute, de la 1 ianuarie.

„Partidul Social Democrat a stabilizat întregul sistem de pensii, găsind astfel fondurile necesare și făcând posibilă rectificarea bugetară la timp, în așa fel încât pensionarii României să își primească pensiile meritate, fără nicio întârziere. În baza calculelor bugetare deja existente, programul social-democrat din actuala guvernare, care prevedere creșterea punctului de pensie, majorarea pensiei minime și acordarea ajutorului pentru cei cu pensii mici, va putea fi aplicat de la începutul anului viitor”, a declarat Siminca Mirea.

Astfel, a adăugat senatorul, de la 1 ianuarie 2022, noul punct de pensie va fi 1586 lei, iar pensia minimă va crește de la 800 la 1000 lei, iar pensionarii care au venituri cuprinse în intervalul 1000-1600 lei vor primi a 13-a pensie.

„Nu ne dezicem de a face cele spuse, iar în continuare, toate demersurile noastre vor fi pentru România și cetățenii săi!”, a conchis Siminica Mirea.

CITEŞTE ŞI: Noua formulă de calcul a pensiilor, aplicată de la 1 ianuarie

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri