AcasăPOLITICĂSiminica Mirea (PSD Olt), apel către parlamentari: Trebuie să cooperăm, indiferent de...

Siminica Mirea (PSD Olt), apel către parlamentari: Trebuie să cooperăm, indiferent de culoarea politică, în vederea identificării mecanismelor legislative aferente eliminării tuturor formelor de violență împotriva femeilor

spot_img

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea a participat, marţi,  la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”.

Senatorul a explicat că evenimentul a fost  un for de dezbateri aplicate menite să capaciteze potențialul femeilor din Parlament, precum și egalitatea de șanse la ocuparea posturilor de conducere în sfera publică, economică și publică.

VEZI ŞI: Silvia Tăbuşcă, specialist în combaterea traficului de persoane: Statul român încalcă obligaţii internaţionale şi standardele de protecţie a refugiaţilor (VIDEO)

De asemenea, discuția s-a concentrat și pe identificarea unor mecanisme legislative care să conducă la eliminarea formelor de violență împotriva femeilor, în sfere private și publice.

„O adevărată onoare să particip la această conferință deoarece, cred cu tărie în forța femeilor de a schimba comunitățile de orice fel și de a le face mult mai prospere, cu o notă mai incluzivă, mai pline de solidaritate și, totodată, mai orientate către cultivarea stării de bine pentru fiecare om din societate în parte.

Apreciez și consider un real succes organizarea acestui context de dialog și dezbatere privind femeile în politica românească. În cele ce urmează, lansez aici o invitație către toți colegii mei parlamentari: trebuie să cooperăm, indiferent de culoarea politică, în vederea identificării mecanismelor legislative aferente eliminării tuturor formelor de violență împotriva femeilor”, a declarat Siminica Mirea.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri