AcasăPOLITICĂSiminica Mirea (PSD): Includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate...

Siminica Mirea (PSD): Includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate a României și trebuie susținută de noi toți

spot_img

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea spune că este nevoie de consens politic astfel încât Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) să fie renegociat.

Parlamentarul oltean arată că este vital ca în PNRR să fie incluse irigaţiile, pensiile şi energia.

„După o lungă serie de contraziceri, se adeverește, într-un final, intenția bună a Partidului Social Democrat, cea de a renegocia PNRR în trei domenii majore, și anume: irigații, pensii și energie. Dacă insistențele noastre erau luate în seamă și de restul formațiunilor politice, România s-ar fi aflat într-o situație mult mai bună privind derularea PNRR.

Pe această cale, alături de colegii mei social-democrați, facem apel la toate forțele politice să folosească toate canalele de comunicare de care dispun la nivelul Comisiei Europene pentru a susține, împreună, interesul țării noastre de a renegocia PNRR.Astfel, includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate a României și trebuie susținută de noi toți!”, a transmis Siminica Mirea.

CITEŞTE ŞI: Guvernul alocă un miliard de euro către primării și IMM-uri pentru a trece pe energie verde

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri