AcasăPOLITICĂSiminica Mirea (PSD): Includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate...

Siminica Mirea (PSD): Includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate a României și trebuie susținută de noi toți

spot_img

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea spune că este nevoie de consens politic astfel încât Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) să fie renegociat.

- Publicitate -

Parlamentarul oltean arată că este vital ca în PNRR să fie incluse irigaţiile, pensiile şi energia.

„După o lungă serie de contraziceri, se adeverește, într-un final, intenția bună a Partidului Social Democrat, cea de a renegocia PNRR în trei domenii majore, și anume: irigații, pensii și energie. Dacă insistențele noastre erau luate în seamă și de restul formațiunilor politice, România s-ar fi aflat într-o situație mult mai bună privind derularea PNRR.


Pe această cale, alături de colegii mei social-democrați, facem apel la toate forțele politice să folosească toate canalele de comunicare de care dispun la nivelul Comisiei Europene pentru a susține, împreună, interesul țării noastre de a renegocia PNRR.Astfel, includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate a României și trebuie susținută de noi toți!”, a transmis Siminica Mirea.

CITEŞTE ŞI: Guvernul alocă un miliard de euro către primării și IMM-uri pentru a trece pe energie verde

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri