AcasăPOLITICĂSilviu Mănăstire ar fi amenințat mai mulți deputați cu dosare la DGPI

Silviu Mănăstire ar fi amenințat mai mulți deputați cu dosare la DGPI

spot_img

De trei luni, conducerea Partidului Național Liberal a ținut ascunse plângerile mai multor deputați, care susțin că secretarul general adjunct Silviu Mănăstire i-a amenințat la o masă în oraș, că le va deschide dosare cu serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne, scrie Libertatea.

Inițiatorul petrecerii, care a fost martor la aceste amenințări, a povestit că aceasta a avut loc în timpul unei discuții despre politica internă și că Mănăstire a declarat că are legături puternice în MAI și că poate să le facă dosare.

CITEȘTE ȘI: Tichetele de vacanță se vor acorda și în acest an. Ce valoare vor avea

Deputații amenințați au declarat că au raportat aceste amenințări conducerii partidului, dar până acum nu au primit nicio reacție sau protecție.

Rugat de Libertatea să comenteze, Silviu Mănăstire a spus că e „o invenție”.

articolul integral, în Libertatea.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri