AcasăACTUALŞi-a ucis nepoata de trei ani pentru că nu se oprea din...

Şi-a ucis nepoata de trei ani pentru că nu se oprea din plâns

spot_img

Un caz halucinant s-a petrecut într-un sătuc de munte din județul Vâlcea, sâmbătă seara, 10 septembrie. Un bărbat a omorât un bebeluș, pe motiv că plângea fără încetare. A fost arestat patru zile mai târziu.

Tragedia a avut loc în comuna Câineni Vâlcea, de pe Valea Oltului. Enervat că nu-și poate face nepoata să nu mai plângă, a luat-o ca pe o păpușă și a aruncat-o pe podeaua de ciment a casei.

Impactul a fost atât de violent încât micuța, care urma să împlinească luna viitoare trei ani, a suferit multiple traumatisme la cap și în zona abdomenului. A suferit o masivă hemoragie, fiindu-i practic rupte organele interne. Cu toate acestea nu a murit imediat. Două zile s-a zbătut între viață și moarte la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

CITEŞTE ŞI: Ciucă le cere miniştrilor să reducă consumul de energie. Vrea un plan de măsuri concrete

Abia miercuri, 14 septembrie, magistrații vâlceni au decis să-l încarcereze temporar pe unchiul criminal, în urma declanșării anchetei în cazul acestui bebeluș omorât. Cel mai probabil va rămâne după gratii până va fi trimis în judecată și mai apoi până la ispășirea pedepsei. Bărbatul a fost arestat pentru crimă împotriva unui membru al familiei.
Micuța a fost luată ca pe o păpușă și aruncată pe podea

Din probatoriul administrat în crima din Vâlcea, până în acest moment al urmăririi penale, reiese că monstruozitatea s-a petrecut sâmbătă seara, în locuința criminalului, din comuna Câineni.

„A fost iritat de faptul că minora de 2 ani și 11 luni – nepoată de soră care îi fusese încredințată de părinții acesteia spre educare și creștere, în lipsa lor, plângea”, au explicat procurorii vâlceni ce anume l-a făcut pe bărbat să-și iasă din minți.

Prin urmare: „a exercitat cu intensitate acte de violență asupra minorei, respectiv a aruncat-o și a proiectat-o pe podeaua de ciment a imobilului, împrejurări în care victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral cu hemoragie meningo-cerebrală și traumatism abdominal cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta și hemoperineu consecutiv, leziuni care au condus la decesul victimei la data de 12 septembrie la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu”, au mai precizat procurorii vâlceni.

Aceștia l-au prezentat pe făptaș miercuri unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea care a emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ancheta s-a derulat împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea și cei ai Postului de Poliție Sibiu, potrivit adevarul.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri