AcasăPOLITICĂSenatorul Siminica Mirea (PSD): Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel, aceeași...

Senatorul Siminica Mirea (PSD): Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel, aceeași persoană implicată și devotată cetățenilor

spot_img

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea, a lansat joi, la debutul noii sesiuni parlamentare, o invitaţie către votanţi de a-i transmite problemele cu care se confruntă.

Parlamentarul oltean asigură că va continua să se implice în rezolvarea problemelor cetăţenilor.

„Astăzi, 1 septembrie, Camera Deputaților și Senatul României debutează în a doua sesiune parlamentară ordinară a anului 2022.  Ordinea de zi a Senatului va fi constituită din: ședința birourilor permanente reunite ale Senatului și Camerei deputaților, de la ora 9, urmată de ședința biroului permanent a Senatului și ședința Comitetului liderilor, de la 9.30, lucrări în grupurile parlamentare, lucrări în plenul senatului, de la ora 11, iar în încheiere, la ora 13.00, ședința comuna a Senatului și Camerei Deputaților.

Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel, aceeași persoană implicată și devotată cetățenilor. Pe această cale, lansez o invitație către dumneavoastră de a-mi transmite toate situațiile problematice pe care le întâlniți și, vă asigur, că orice demers pentru a asigura bunăstarea și siguranța dumneavoastră va fi prioritar pentru mine!”, a declarat Siminica Mirea.

CITEŞTE ŞI: Continuă lucrările la Drumul Expres. Se montează ultimele segmente metalice ale podului rutier de la Valea Mare (FOTO)

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri