AcasăACTUALȘeful ANPC, după perchezițiile la sediul instituției: „Lucrurile vor fi transmise așa...

Șeful ANPC, după perchezițiile la sediul instituției: „Lucrurile vor fi transmise așa cum vor evolua”

spot_img

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, după perchezițiile care au fost făcute de procurorii DNA la sediul instituției că totul va fi transmis pe măsura evoluției anchetei.

„Cu siguranță lucrurile vor fi transmise așa cum vor evolua. Nu pot comenta în niciun fel și nici nu doresc să o fac. Acum trebuie să ajung la Parlament. Nu mă întrebați (cum s-a ajuns la aceste acuzații – n.r.), întrebați persoana greșită”, a spus Horia Constantinescu, șeful ANPC, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă adjunctul său, Paul Anghel, mai este încă în sediu, Horia Constatinescu a spus că acesta „nu a fugit”.

„Din câte știu nu a fugit și nici eu nu voiam să pară că fug de dvs. dar trebuie să ajung la Parlament, la Comisia de abuzuri”, le-a răspuns jurnaliștilor șeful ANPC.

De asemenea, întrebat despre supărarea reprezentanților din industria Horeca, revoltați că trebuie să treacă în meniu toată lista de ingrediente, Horia Constantinescu a spus că și până acum acest lucru era necesar.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) fac, miercuri, percheziții la sediul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), unde există suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

CITEȘTE ȘI: Miting împotriva sărăciei, la Prefectura Olt. Oamenii sunt speriaţi de creşterea preţurilor (FOTO&VIDEO)

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri