AcasăACTUALȘefi din cadrul Primăriei Târgu Jiu, obligați de instanță să achite bradul...

Șefi din cadrul Primăriei Târgu Jiu, obligați de instanță să achite bradul de 100.000 de euro. Sentința este definitivă

spot_img

Cinci salariați ai Primăriei Târgu-Jiu sunt obligați să achite peste 100.000 de lei, fiecare, pentru bradul de 100.000 de euro, achiziționat în timpul administrației fostului primar, Florin Cârciumaru, plus câteva zeci de mii de lei penalități.

Curtea de Apel Craiova a respins recursurile declarate de Narcisa Cristea, Marius Ionescu, Constantin Răduțoiu și Ionuţ Jilăveanu, scrie Radio Infinit.

Doar juristul Doru Brânzan nu a făcut recurs, dar instanța din Bănie a decis să caseze sentința de fond, care îl scăpase pe acesta de plata a 100.276 de lei.

Sentința Curții de Apel Craiova este definitivă.

Bradul artificial, de 100.000 de euro, a fost cumpărat în 2015, din bugetul local. Sumele au fost imputate, în octombrie 2017, prin decizii ale actualului primar, Marcel Romanescu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Imagini de ultimă oră de pe tronsonul Drumului Expres Craiova-Piteşti, care se dă în folosinţă de joi

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri