AcasăECONOMIESe schimbă conducerea ISJ Olt. Adrian Bărbulete, noul "general"

Se schimbă conducerea ISJ Olt. Adrian Bărbulete, noul “general”

spot_img

Profesorul Adrian Bărbulete, director adjunct la Şcoala Gimnazială “Eugen Ionescu” Slatina, este noul inspector şcolar general al ISJ Olt.

- Publicitate -

Bărbulete preia noul mandat începând de luni, 14 martie.

Victor Iacobescu, actualul inspector şcolar general, va prelua funcţia de adjunct, în locul Cristinei Andreiana (Chintescu).


Pe celălalt post de inspector şcolar general adjunct rămâne Mariana Gheorghe.

Adrian Bărbulete se află la al doilea mandat de inspector şcolar general. El a mia ocupat funcţia în perioada 2017-2019. Totodată, el a activa mai bine de şapte ani în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. În perioada 2010-2012 a fost inspector dezvoltarea resurselor umane, iar din 2012 până în 2017, inspector pentru management instituţional.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Câţi bani a făcut Primăria Caracal din vânzarea fostelor puncte termice. Primarul a anunţat la ce vor fi folosite fondurile


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri