AcasăACTUALSe oprește apa în Craiova. Două avarii majore anunțate de CAO

Se oprește apa în Craiova. Două avarii majore anunțate de CAO

spot_img

Două avarii majore, pe aducțiunea de apă Isvarna – Craiova, pe raza localităților Tatomirești (județul Dolj) și Rovinari (județul Gorj), produse de alunecări de teren care au smuls și deplasat tuburile conductei, lasă Craiova fără apă, în perioada 15-16 septembrie, intervalul orar 22.00-06.00. 

Se lucrează continuu, de mai bine de 24 de ore, pentru remedierea defecțiunilor, timp în care furnizarea apei a fost întreruptă în localitățile de pe întreg traseul aducțiunii, respectiv Bâlteni, Plopșoru, Brănești, Țânțăreni – din Județul Gorj, și Filiași, Braloștița, Scaești, Brădești, Coțofenii Din Dos, Coțofenii din Față – din județul Dolj.

blank

În Craiova, consumul a fost asigurat, până în acest moment, din celelalte surse, respectiv Marica, Gioroc și baraj Jiu.

Întrucât nu mai fac față pentru asigurarea unui regim continuu de alimentare, se va întrerupe alimentarea cu apă, din această seară, până mâine dimineață.

CITEȘTE ȘI: Director din Ministerul Educaţiei, arestat pentru luare mită. A cerut unui constructor să-i foreze un puţ în curte

„Acestea nu sunt suficiente pentru asigurarea unui regim continuu de alimentare cu apă în municipiu, Compania de Apă Oltenia fiind nevoită să întrerupă furnizarea apei, în noaptea de joi/vineri (15.09.2022 – 16.09.2022), în intervalul orar 22.00 – 06.00 pentru refacerea stocurilor”, arată un comunicat aparținând CAO.

Vor fi afectate cartierele Șimnicu de Jos, Centura de Nord, Craiovița, George Enescu, Brazda lui Novac, zona de centru, Rovine, Lăpuș, Lăpuș-Argeș, Valea Roșie, Sărari și Bariera Vâlcii.

blank

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri