AcasăACTUALSe oprește apa caldă în mai multe zone din Craiova. Care este...

Se oprește apa caldă în mai multe zone din Craiova. Care este motivul

spot_img

Furnizarea apei calde va fi oprită, începând de marți noaptea până miercuri la prânz, în centrul Craiovei și în cartierele Brazda lui Novac, George Enescu și 1 Mai. 

Reprezentanții SE Craiova II spun că apa caldă va fi oprită pentru înlocuirea unor conducte din rețeaua de agent primar.

În cartierul 1 Mai, lucrările vor fi și la suprafață, pe bulevardul principal, în zona căminelor de la Medicină, dar traficul nu va fi restricționat, spun reprezentanții CET II Craiova.


În privința celorlalte cartiere, lucrările se fac doar în subteran.

Apa caldă va fi întreruptă începând cu 30 august, ora 00:00, până pe 31 august, ora 12:00.

Dacă lucrările de mentenanță se vor încheia mai repede decât s-a estimat, furnizarea apei calde va fi reluată înainte de termenul limită, dau asigurări reprezentanții SE Craiova II.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Ferma gard în gard cu baza NATO de la Deveselu unde semănatul se face fără arătură. Beneficiile agriculturii conservative  

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri