AcasăADMINISTRAŢIESe lucrează pentru racordarea locuinţelor din Balş la reţelele de canalizare şi...

Se lucrează pentru racordarea locuinţelor din Balş la reţelele de canalizare şi gaze naturale

spot_img

Mai multe şantiere pentru introducerea reţelelor de canalizare şi gaze naturale sunt în desfăşurare, în oraşul Balş.

Primarul urbei, Cătălin Rotea, spune că în urma finalizării lucrărilor în curs, locuinţele din Balş vor fi racordare la canal şi gaze naturale.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Explozie într-un cartier din Piteşti

„Dragii mei bălșeni, în sondajul de opinie efectuat in 2020, 24% dintre voi ați spus că principala problemă a orașului este reprezentată de rețeaua de canalizare și 18% ați menționat rețeaua de gaze naturale ca problemă principală. Vin astăzi în fata voastră cu o postare despre situația lucrărilor la zi, la finalul cărora toate locuințele din orașul Balș vor fi racordate la rețeaua de gaze și canalizare. În ceea ce privește lucrările de extindere a rețelei de canalizare: se lucrează în momentul de față pentru extinderi pe str. Crizantemelor și str. Tudor Vladimirescu (Vârtina) și se vor continua lucrările pe str. Luncii. Am semnat toate contractele de lucrări pentru extinderea canalizarii integral în Vârtina, pe toate străzile din Corbeni si Romana, precum si pe străzile Cuza Vodă, Popa Șapcă, Măceșului, Mărășești, Mihail Drumeș, Bradului și Cometa. Aceste lucrări vor începe în funcție de starea vremii, în urmatoarea perioadă. În ceea ce privește cartierul Spineni, se lucrează la studiul de fezabilitate pentru alimentare cu apă și canalizare”, a transmis Cătălin Rotea.

Rețeaua de gaze a fost deja extinsă pe străzile: Mihai Viteazu (până la intrare în Corbeni),  Mihail Drumeș, Salcâmilor, Ciocârliei, Viilor și Luncii. Am semnat contractele de lucrări pentru extinderea rețelei de gaze naturale pe străzile 1 Decembrie prelungire, Cometa, Măceșului, extindere Frații Buzești, Macului, Mainesti, Spineni, Stejarului si Petre Pandrea – peste calea ferată.

Pentru cartierele Corbeni și Romana, se aşteaptă semnarea contractului de finanțare la Ministerul Dezvoltării.

„Știu că aceste lucrări presupun un disconfort maxim pentru voi, săpături, noroi, subtraversări, drumuri impracticabile, dar acestea sunt chestiuni inerente unor astfel de lucrari dificile, care trebuiau facute de acum 10 ani. Toate drumurile vor fi aduse la starea lor inițială, după terminarea lucrărilor și vă încurajez să-mi sesizati orice chestiune tehnică improprie care ține de constructori (lucrări nesemnalizate, lucrări care prezintă deficiențe etc)”, mai arată primarul Rotea.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri