AcasăADMINISTRAŢIESe circulă în condiţii normale, la intrarea în Slatina dinspre Piteşti

Se circulă în condiţii normale, la intrarea în Slatina dinspre Piteşti

spot_img

Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, pe strada Pitești – intrarea în municipiul Slatina dinspre municipiul Pitești, după ce au fost finalizat lucrările de modernizare a părții carosabile.

Începând cu 24 noiembrie, traficul rutier s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă.

Lucrările de reabilitare au fost desfăşurate în cadrul unui proiect al Primăriei Slatina ce vizează străzile Constantin Brâncoveanu, Oituz şi Piteşti, care preiau traficul greu din oraş.

Investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local. Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.

CITEŞTE ŞI: Olt: 90 de mii de pubele distribuite GRATUIT în tot judeţul

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri