AcasăEDUCAŢIEŞcoala Gimnazială Piatra, reabilitată cu fonduri europene. Toţi elevii din oraş vor...

Şcoala Gimnazială Piatra, reabilitată cu fonduri europene. Toţi elevii din oraş vor învaţa în clădirea Liceului Tehnologic, iar primăria pune la dispoziţie microbuze pe toate liniile

spot_img

Primarul oraşului Piatra-Olt, Nicuşor Rada, a transmis un mesaj în pragul noului an şcolar, explicând că toţi elevii din localitate vor învăţa într-o singură clădire, având în vedere că Şcoala Gimnazială Piatra se află într-un amplu proiect de reabilitare, modernizare şi dotare, cu fonduri europene.

Edilul a explicat că administraţia locală va pune la dispoziţia elevilor microbuze şcolare pe toate traseele necesare.

„Zilele acestea am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Piatra – proiect derulat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. De aceea, vă anunț că pe toată perioada lucrărilor, elevii care frecventau cursurile acestei unități de învățământ, vor face orele în sediul Liceului Tehnologic Piatra-Olt. Aici îi așteaptă cele mai bune condiții, elevii învățând în clase complet reabilitate și dotate.

Pentru a nu exista niciun inconvenient legat de transport, Primăria Piatra-Olt pune la dispoziție microbuze școlare pe toate traseele necesare, astfel încât să nu existe nicio sincopă în procesul instructiv-educativ. Așadar, debutul noului an școlar îi va regăsi pe toți elevii noștri într-o singură unitate de învățământ, cea a Liceului Tehnologic”, a declarat Nicuşor Rada.

CITEŞTE ŞI: Valoarea premiilor acordate sportivilor a fost majorată. Antrenorii sunt și ei vizați

Traseul microbuzelor școlare:

Piatra-Sat:
intersecţie Aluniş-Traian-Magazin;
intersecţie Unirii-Traian;
şcoala Piatra-Sat;
intersecţie Piatra-Sat.

Enoşeşti:
Şcoala Enoşeşti;
Biserica Enoşeşti.

Criva:
Han-intersecţie Fundeni-Măriceşti-Argeşeanu;
Criveni-Năstase Magazin;
Strada Pietrei;
Staţie Criva;
Pagău;
Strada Victorie.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri