AcasăPOLITICĂSchimbări în organizaţiile de tineret ale PSD Olt şi Slatina. Viceprimarul Berechet,...

Schimbări în organizaţiile de tineret ale PSD Olt şi Slatina. Viceprimarul Berechet, în prim-plan

spot_img

Mihai Hău este nou preşedinte al TSD Slatina, ales în cadrul conferinţei de alegeri desfăşurate, miercuri. Viceprimarul Alexandru Berechet, fostul preşedinte, va prelua şefia organizaţiei judeţene de tineret, potrivit unor surse politice.

La conferinţa de alegeri de la TSD Slatina au participat primarul Emil Moţ, preşedinte al PSD Slatina, deputatul Marius Iancu, preşedintele TSD Olt, subprefectul Cosmin Floreanu, precum și preşedintele TSD Slatina în exercițiu, viceprimarul Alexandru Berechet.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 3 octombrie | Invitat – Ciprian Alexe, consilier judeţean

În urma voturilor, noua structură a biroului de conducere a TSD Slatina este următoarea: președinte – Mihai Hău; vicepreședinți – Alexandru Barbu, Izabela Trocmaer, Andrei Marinescu, Adelina Oprişor, Răzvan Stanca; secretar executiv – Corina Constantin. Membri: Sofiea Luiza, Dincă Cosmin, Gurlui Mihai, Dumitrescu Bogdan, Neacşu Andrei, Gherghe Marius, Iamandi Costinel, Grigore Catalin,  Ciobanu Alexandra, Hău Cătălin,  Smarandache Silviu, Mişu Adrian.

„Pe aceasta cale dorim să felicitam toți colegii și să vă asigurăm că rămânem în continuare conectați la nevoile tinerilor slătineni, că TSD Slatina este și va rămâne în continuare o organizație a cărei activitate va avea la baza principii și valori sănătoase în sprijinul și pentru cetățenii orașului nostru”, transmite echipa TSD Slatina, printr-un comunicat.

Potrivit unor surse politice, viceprimarul Alexandru Berechet, care a condus TSD Slatina, va prelua organizaţia judeţeană de tineret. Subprefectul Cosmin Floreanu, preşedintele în exerciţiu al TSD Olt, a trecut de vârsta maximă de 35 de ani.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri