AcasăECONOMIESchemă de ajutor de minimis pentru firmele din Parcul Industrial Slatina

Schemă de ajutor de minimis pentru firmele din Parcul Industrial Slatina

spot_img

Consilierii locali din Slatina urmează să aprobe o schemă de ajutor de minimis, reprezentând scutirea de la palta obligaţiilor fiscale datorate bugetului local, pentru societăţile care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial Slatina.

Potrivit proiectului ce urmează să fie aprobat de legislativul local, schema de sprijin se adresează întreprinderilor care deţin clădiri, terenuri sau îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial Slatina.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Slatina a reuşit să ia 22 de credite, folosind acte false

„Modalitatea de acordare a ajutorului de minimis este sub forma scutirilor aferente taxelor datorate bugetului local al municipiului Slatina, pentru eliberearea oricăror certificate de urbanism, autorizaţii de construire pentru terenul şi clădirile din infrastructura parcului, ce fac parte integrantă in parcul industrial, impozitului pe teren, impozitului pe clădiri, corespunzător clădirilor care fac parte din infrastructura parcului industrial, datorate pentru anul fiscal de referinţă”, arată sursa citată.

Numărul estimat de beneficiari de ajutor de minimis este de 10 întreprinderi. Valoarea totală a ajutorului care va fi acordat în cadrul schemei, pe întreaga durată de aplicare, este de 2.500.000 lei.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri