AcasăACTUALȘase persoane duse la audieri în urma perchezițiilor derulate în județul Olt....

Șase persoane duse la audieri în urma perchezițiilor derulate în județul Olt. Ce au găsit polițiștii la adresele vizate (Foto)

spot_img

În urma perchezițiilor efectuate sâmbătă dimineața, în județul Olt, au fost descoperite și ridicate, mai multe documente și bunuri de interes operativ, precum documente de evidență contabilă, două cutii cu 17 ceasuri de diferite brand-uri, patru tuburi cu aer comprimat și bile ce ar putea fi folosite pentru armă tip airsoft, 11 telefoane mobile, un laptop, patru butelii de culoare verde – tip freon și mai multe scule și unelte electrice.

- Publicitate -

Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost conduse, în vederea audierii, patru persoane, iar la sediul Poliției Municipiului Caracal au fost conduse două persoane, fiind continuate cercetările.

Potrivit polițiștilor olteni, pentru infracțiunile de evaziune fiscală, prejudiciul este de 440.000 de lei, iar pentru cele contra patrimoniului, prejudiciul este de 35.000 de lei.


Acțiunea desfășurată sâmbătă dimineața a beneficiat și de sprijinul Gărzii de Mediu Olt, instituție care a amendat unul dintre operatorii economici vizați de percheziții, dispunând, ca măsură complementară, suspendarea activității.

CITEȘTE ȘI: Pistol deținut ilegal, ridicat din casa unui bărbat din Dolj

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri