AcasăACTUALȘapte studenți fac practică la Inspectoratul de Jandarmi Dolj

Șapte studenți fac practică la Inspectoratul de Jandarmi Dolj

spot_img

Șapte studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti –  Facultatea Jandarmi, anul I şi anul II, se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică.

- Publicitate -

Aceștia au început practica astăzi și vor sta în Dolj până pe data de 18 februarie.

Cei șapte studenţi urmează să fie coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de către jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia.


„Conducerea IJJ Dolj le-a prezentat tinerilor studenţi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială”, arată IJJ Dolj.

Viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică şi misiuni de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Totodată, aceștia vor cunoaște cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.


CITEȘTE ȘI: VIDEO. Sfârşit tragic pentru un bărbat din Olt. A murit după ce a căzut cu buldoexcavatorul în lacul unei blastiere

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri