AcasăACTUALSalariu minim brut în Agricultură de 3.000 lei. Legea a primit aviz...

Salariu minim brut în Agricultură de 3.000 lei. Legea a primit aviz pozitiv

spot_img

Salariul minim brut în Agricultură va fi de 3.000 lei, potrivit unui proiect de lege avizat de Comisia de Agricultură din Camera Deputaţilor, anunţă preşedintele acestei comisii, deputatul PSD Olt Florin Barbu.

- Publicitate -

Barbu a anunţat că a fost avizat, în Comisia pentru Agricultură, Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea OUG nr.114/2018 privind instituirea unor măsuri completare în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal bugetare, adică stabilirea unui salariu minim brut de 3.000 lei, impozitat cu 21%, pentru angajații din Agricultură și Industrie Alimentară.

Măsura este în prezent în vigoare pentru domeniul Construcțiilor.


„Sper ca și colegii mei din Comisiile pentru Muncă și Buget Finanțe să avizeze acest proiect pentru a fi votat în plenul Camerei Deputaților. Agricultura trebuie susținută pentru că vedem zilele acestea că nu putem vorbi despre siguranță și securitate, dacă un stat nu își poate produce singur hrana! Este timpul să lăsăm la o parte orice alte interese și să luăm cele mai bune decizii pentru români, pentru România!”, a transmis Florin Barbu.

CITEŞTE ŞI: Situaţie explozivă la TMK. Angajaţii nu şi-au luat salariile, din cauza sancţiunilor impuse Rusiei şi apropiaţilor Kremlinului

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri