AcasăACTUALSalariaţii din serviciile de Ambulanţă protestează în toată ţara

Salariaţii din serviciile de Ambulanţă protestează în toată ţara

spot_img

Salariaţii din serviciile de Ambulanţă demarează, începând de marţi, un protest pe termen nelimitat, iar maşinile operative vor purta mesajul ”Protest naţional”. Tot marţi, sindicaliştii organizează o acţiune de protest în Capitală, fiind aşteptaţi peste o mie de sindicalişti.

BNS anunţă, începând de marţi, protest pe termen nelimitat în toate serviciile publice de Ambulanţă.

VEZI ŞI: Emisiunea „Reporter 24” din 21 noiembrie | Invitat – Florin Ciobanu, consilier ministrul Agriculturii

Protestul va debuta la ora 10.00, iar toate ambulanţele operative vor afişa vizibil mesajul ”Protest naţional”.

De asemenea, Blocul Naţional Sindical anunţă, împreună cu Federaţia Naţională Sindicală ”Ambulanţa” din România (FNSAR), care reprezintă toate Serviciile Publice de Ambulanţă, că marţi va fi organizat un miting de amploare în Capitală, cu peste 1.000 de protestatari.

Programul acţiunilor sindicale este următorul:

1. De la ora 10.00 – 12.00 în Piaţa Revoluţiei va avea loc pichetarea Ministerului Afacerilor Interne / sediul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

2. De la ora 12.00 – 12.30 va avea loc marşul sindical, din locaţia Piaţa Revoluţiei în Piaţa Victoriei

3. De la ora 12.30 – 14.00 va avea loc pichetarea Guvernului României din Piaţa Victoriei.

”În cazul în care Premierul României convoacă conducerea Blocului Naţional Sindical şi FNSAR la discuţii, iar, în final, având un răspuns pozitiv la revendicările protestatarilor se va renunţa la marşul sindical şi pichetarea Guvernului. Menţionăm că protestatarii care vor participa la protest sunt din timpul liber, iar prezenţa lor la Bucureşti nu afectează negativ capacitatea de intervenţie a Serviciilor Publice de Ambulanţă”, au mai transmis sindicaliştii, citaţi de news.ro.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri