AcasăECONOMIES-a vândut Vel Pitar. Un grup din Mexic, noul proprietar

S-a vândut Vel Pitar. Un grup din Mexic, noul proprietar

spot_img

Producătorul de panificație Vel Pitar, cel mai mare producător de pâine din România, controlat de fondul de investiții Broadhurst Investments, a fost vândut grupului mexican Bimbo, unul dintre cele mai mari din lume în această nișă, conform surselor apropiate tranzacției.

Vel Pitar a fost delistat de la bursă în 2006 de către acționarul majoritar Broadhurst, condus de managerul Andrei Siminel. Vel Pitar face parte din grupul New Century Holdings (NCH), ale cărui afaceri sunt coordonate la nivel local de Andrei Siminel.

CITEŞTE ŞI: Bustul lui Eminescu dintr-un parc din Mehedinţi, vandalizat

Tranzacția este finalizată și urmează să fie anunțată săptămâna viitoare pe bursa mexicană, unde este listat grupul Bimbo, odată cu redeschiderea acesteia.

Bimbo, fiind un grup de panificație, a ales să cumpere numai Vel Pitar, nu și business-ul de morărit Șapte Spice, controlat de aceeași fondul de investiții american Broadhurst, administrat de NCH. Reprezentanții NCH au confirmat informațiile, potrivit news.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri