AcasăADMINISTRAŢIES-a semnat protocolul între primărie şi CNAIR pentru centură de ocolire, la...

S-a semnat protocolul între primărie şi CNAIR pentru centură de ocolire, la Corabia (Olt). Finanţarea este asigurată din fonduri europene

spot_img

Primarul din Corabia, Iulică Oane, a semnat luni Protocolul de Colaborare cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru construirea variantei de ocolire a oraşului oltean.

- Publicitate -

Din partea Guvernului a semnat vicepremierul Sorin Grindeanu.

Protocolul prevedere elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru obiectivul de investiţii. Proiectul va fi finanţat cu fonduri europene, CNAIR fiind autoritate de management în cadrul Programului Operațional Transport 2021- 2027, în axa 2, Îmbunătățirea conectivității prin dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru accesibilitate teritorială.


Lungime estimată a drumului de ocolire este 10,8 kilometri. Cost estimat al investiţiei ajunge la 19, 5 milioane de euro.

“Vom continua să lucrăm împreună cu autoritățile locale pentru derularea unor obiective de importanță regională. Consider că este o abordare mai eficientă, deoarece autoritățile locale știu mult mai bine realitățile zonei. Această abordare vizează nu doar obiectivele CNAIR ci și alte obiective de infrastructură derulate de exemplu de CFR, unde unele gări au nevoie de reabilitări urgente”, a declarat Sorin Grindeanu.

CITEŞTE ŞI: Se reiau zborurile din Craiova către Paris, Barcelona şi Bruxelles


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri