AcasăACTUALS-a reluat trecerea Dunării cu bacul, la Bechet

S-a reluat trecerea Dunării cu bacul, la Bechet

spot_img

Trecerea Dunării cu feribotul a fost reluată, de la Bechet la Oryahovo, în Bulgaria.

Operatorul feribotului Bechet-Oryahovo a informat Căpitănia Portului Bechet, despre faptul că, începând cu data de 21.09.2022, ora 08.00, platforma feribot care deservește linia Bechet-Oryahovo, și-a reluat activitatea.

CITEŞTE ŞI: Tânăr din Gorj, reținut după ce a hărțuit sexual o femeie pe stradă la Craiova

În acest context, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet a fost reluat, iar pentru evitarea aglomerării punctului recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

Informaţii utile privind situaţia traficului se regăsesc consultând aplicația Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituției www.politiadefrontiera.ro , care prezintă o medie a timpului de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri