AcasăACTUALS-a luat apa în cea mai mare parte a Slatinei. NU se...

S-a luat apa în cea mai mare parte a Slatinei. NU se ştie când se va relua alimentarea (UPDATE)

spot_img
UPDATE: Intervenția de pe strada Cornișei, blocul GA1 s-a finalizat și s-a început reumplerea sistemului de distribuție apă.
 
„Estimăm că în jurul orei 19.30, alimentarea cu apă va fi reluată în partea de sus a municipiului Slatina. Facem prezicerea că, având în vedere complexitatea intervenției care a afectat întregul sistem de alimentare cu apă al municipiului Slatina, după reluarea serviciului de alimentare cu apă este posibil să apară modificări ale turbidității apei”, se arată într-un comunicat remis de CAO.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Alimentarea cu apă a fost întreruptă pentru parte de sus a municipiului Slatina, din cauza avariei de pe strada Cornişei, la blocul GA1. Compania de Apă transmite că nu se ştie când va fi reluat serviciul.

Potrivit Companiei de Apă, echipa de intervenție de la Sediul Secundar Slatina lucrează pentru remedierea avariei la blocul GA1, de pe strada Cornișei, iar alimentarea cu apă a fost oprită în partea de sus a municipiului Slatina.

CITEŞTE ŞI: Virgil Popescu, ministrul Energiei: “Port blugi în casă, indiferent de anotimp. Pe la 22-23 de grade mă simt bine”

„Din păcate, nu putem estima când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă pentru că intervenția este una complexă, deoarece avaria s-a produs la îmbinarea a două conducte. Intervenția care a început la primele ore ale dimineții, a fost îngreunată de cantitatea mare de apă, dar și de cablurile electrice îngropate”, transmit cei de la CAO.

Reprezentanţii CAO mai arată că se fac eforturi pentru ca alimentarea cu apă să fie reluată cât mai repede.

„Vă asigurăm că echipa din teren face toate eforturile pentru ca serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede. În funcție de situația din teren, vom reveni cu informații despre când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă în partea de sus a municipiului Slatina”, mai arată aceştia.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri