AcasăACTUALRomanian Healthcare Awards | Spitalul Clinic Filantropia Craiova a fost premiat

Romanian Healthcare Awards | Spitalul Clinic Filantropia Craiova a fost premiat

spot_img

Spitalul Clinic Filantropia Craiova a fost premiat, în cadrul evenimentului Romanian Healthcare Awards, pentru  calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului.

Unitatea medicală a primit diplomă de excelență pentru „Reabilitare, modernizare și dotare ambulatoriu pediatrie și ambulatoriu adulți”.

blank

„Acest premiu vine ca o recunoașterea a tuturor eforturilor de a moderniza ambulatoriile spitalului, cu dorința de a le oferi pacienților servicii medicale de calitate, în condiții de siguranță.

Toate aceste realizări, modernizări, condiții mai bune pentru pacienți nu ar fi fost posibile fără sprijinul oferit de Primaria Municipiului Craiova, care a făcut ca investițiile în spitale să fie o prioritate”, spun reprezentanții unității spitalicești.

CITEȘTE ȘI: Tânăr dintr-o comună din Vâlcea, reținut după ce și-a bătut bunica și a încălcat un ordin de protecție

În prezent, atât copiii, cât și adulții care ajung în cele două ambulatorii ale Spitalului Filantropia Craiova beneficiază de servicii medicale derulate în cabinete curate, modernizate, primitoare și dotate cu aparatură de ultimă generație.

blank

Romanian Healthcare Awards este cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România și este un eveniment care aduce recunoaștere inovației și excelenței din domeniul sănătății.

Evenimentul își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri